Duit Kawen Cik Mar

October 22, 2011

Nogori Den

hai korang....
selamat membaca kembali entri cik mar
ye....tau bukan banyak reader pun tapi apo den pedulik!!!hehe
now straight to the point
korang penah rasa berpindah randah tak???
maksud cik mar pindah dari 1 tempat ke 1 tempat
atau lebih tepat pindah dari 1 negeri ke 1 negeri???
siapa yang anak tentera @ polis mesti selalu rasa kan???
cik mar anak tentera so aktiviti pindah randah ni dah biasa sangat
masa mula-mula lahir dulu adalah di negeri PAHANG
1 tempat dengan Siti Nurhaliza Taruddin ok
KUALA LIPIS
pastu ayah pindah ke KUALA LUMPUR
jadi orang bandar metropolitan la kan
ape ke hal der!!!haha
tapi kejap je dok Kuala Lumpur sebab lepas tu kami sekeluarga pindah ke KEDAH
tapi cik mar tak ingat sangat life kat sana
sebab time tu masih hingusan
time cik mar masuk umur 5 tahun
pindah kat TAIPING, PERAK
tempat paling best dalam hidup
mula bertadika dan bersekolah serta berkawan
duduk situ pun tak lama gak sebab masa umur 9 tahun
dah pindah ke TAMPIN, NEGERI SEMBILAN
sekarang ni la tempat tumpah rasa sayang
berbelas tahun sudah duduk sini
dari mula datang dengan loghat utara terus sekarang loghat nogori
semangat Nogori dah lokek kek dalam hati ni r
sampai excited layan Bola Negeri Sembilan vs T-Team kat stadium paroi
ok...memang teruja
bukan sebab Negeri Sembilan layak ke final je
tapi teruja tengok semangat anak2 Nogori
ponuh 1 stadium dengan lautan Kuning, Merah & Hitam
teruja tengok penonton buat ombak 1 stadium tanpa henti smpai dekat 7 round kot
memang sporting la orang Nogori
malang sangat sebab terlupa bawa kamera so tak dapat nak rakam
walau apa pun
cik mar doakan kejayaan Negeri Sembilan
andai di murahkan rezeki
KITO MONANG ok...
HOBIN JANG HOBIN!!!!


nota kaki: apsal tiket mahal sgt FAM????

 
 

2 comments:

~ nur ~ said...

cik mar..belanjo la teket p final kt shah alam nt..hikhihkhik..

Cik MaR said...

fatra:- yo...mmg nk bolanjo ko r ni~~haha