Duit Kawen Cik Mar

October 16, 2011

Pemenang Shawl Contest

masa yang di tunggu-tunggukan telah tiba
tapi sebelum tu cik mar nak ucapkan
JUTAAN dan BILLION2 TERIMA KASIH
pada yang sudi join contest express cik mar
ye...tak sampai 1 week je kan tempoh contest
actually contest ni untuk introduce 
My Online Shop
now my shop de SALE
so sudi-sudi la singgah yer...
ok..ok...
membebel panjangkan???
paham dah, semua takmo baca apa yang cik mar bebelkan
tapikan...
nak cakap lagi 1
you all semua memang sporting dan cute miut bila pakai shawl
jeles la cik mar
FULLSTOP

now the winner is






congrate dear...
nanti jangan lupa PM nama, alamat dengan no.telefon kat FB cik mar yer


pada yang lain, jangan putus asa ok???
insyaallah, de rezeki nanti cik mar buat contest lagi.
TQ semua!!!
muahhhh...muahhhh....muuuahhhhh

nota kaki: miss some one


4 comments:

hudazaba.blogspot said...

wahhhh... ala, jeles nye -_-''

IntaNBerliaN said...

tahniah

Soda & Ice Tea said...

alarr :( takpe la, rezeki dye la tu :)

ShiKin said...

alhamdulillah.. terima kasih banyak cik mar.. ^^
saya dh PM semuanya di fb.. thx again .. :D