Duit Kawen Cik Mar

October 26, 2011

Putus Cinta

mood malam ni adalah %&#$
cik mar pun tak pasti....hahaha
dah start la tu dia jadi mereng kan???
ok...now kita berbalik pada PUTUS CINTA
hari ni heboh kat internet pasal Abby Abadi dan Putus dengan ZUL
siapa yang tak tau lagi???
korang terlambat cikit la...hehe
baca kat sini pengakuan abby yer sayang-sayangku semua

pesanan cik mar pada Abby Abadi
jangan cepat melatah dan kecewa
Allah swt ada sediakan seseorang yang lebih baik untuk Kak Abby
cuma waktunya belum tiba lagi....
Luv U!!!!

korang pernah putus cinta tak???
tipu la kalau tak pernahkan???
tapi yang masih hingusan tu jangan berangan nak bercinta sangat
sebab dalam percintaan ni banyak dugaan
dugaan dari segi hati, Iman dan Kekuatan
jangan la pulak bila dah CLASH
korang terus kecewa dan buat perkara-perkara yang bertentangan
dengan agama
percayalah...sesuatu yang Allah swt ambil ada sebabnya
dan DIA akan gantikan dengan yang lebih baik
cik mar sendiri pernah alami semua ni
berkawan, kapel dan putus
FRUST???tipu la tak pernah
time ni la kita tahu siapa yang terlalu menyayangi diri kita
Luv u my mum, my sis, my friends!!!!

Jika kekasihmu mengkhianati @ meninggalkanmu, maka tersenyumlah sebab orang yang
seharusnya bersedih adalah dirinya....

....kerana kamu hanya kehilangan orang yang tidak mencintaimu, sedangkan dia kehilangan
seseorang yang ikhlas menyintainya....=)

KESETIAAN wanita diuji apabila si lelaki itu tidak mempunyai APAPUN,
dan KESETIAAN lelaki pula diuji ketika DIRINYA memiliki SEGALANYA...


kadang-kadang ingatan dan perasaan tidak pernah menipu

nota kaki : Gambateeee!!!! =)



1 comment:

NaUrAh♥ShAzWaN said...

that's right dear ((:
sokong u seratus peratus :DD