Duit Kawen Cik Mar

October 24, 2011

What's in your mind???

sila jawab salam tu dulu....hihi
ey korang perasan tak tajuk entri cik mar???
siapa yang giler main facebook mesti familiar dengan "soalan" tu kan
facebook suka nak amik tau hal orang
suka nak korek-korek rahsia suruh orang gtau apa ada dalam
fikiran kita kan...
Pensibuk betul!!!hehe
tapikan...cik mar nak share dengan korang je apa dalam fikiran cik mar
" bila la dapat jumpa si dia yang di cari"
ok...tu dia yang bermain di fikiran
"SI DIA" tu besar maknanya
macam-macam yang di cari dalam hidup
bukan senang menjadi diri sendiri
terpaksa melalui semuanya sendiri
ok STOPPPP!!!
sebab cik mar dah start mengarut
B.Y.E

nota kaki : Malang bertimpa-timpa



2 comments:

miaishika said...

hihihi..x lma lagi jumpa r SI DIA~~~*wink

Cik MaR said...

fuhhh...masin la kata2 miaishika~~hehe