Duit Kawen Cik Mar

November 16, 2011

Jom Semak Online & sms UPSR

zaman makin maju...
teknologi pun makin hot...
so calon-calon UPSR tak dapat la nak sorok-sorok result lagi
semua berada di hujung jari anda...hehe




ingat!!! pastikan ada no.surat beranak @ kad pengenalan @ angka giliran

time zaman cik mar dulu dalam tahun 90-an
jangan harap nak ada kemudahan macam ni...
dok tertunggu-tunggu dalam kelas sampai cikgu bagi arahan pegi
dengan white board utama untuk tengok result tau
time tu semua orang tau result kita berapa
* malu...huhuhu


tu la kertas yang cikgu tampal dulu.

pengalaman cik mar time tengok result sendiri adalah ibarat
"Tali Menjerut ke Leher"
perh..perumpamaan dahsyatkan....hahaha
mata melilau cari nama kat huruf M
asyik nampak nama budak lelaki je. last-last baru nampak nama sendiri
 yang di highlight tu la nama cik mar...hihi
result tak membanggakan sebab tak pandai Bahasa Inggeris
selalu kena marah dengan teacher dulu.
kalau dah selalu kena marah tentu la tak dapat A...huhu
sekadar 4 A, 1 B
but ayah tetap beli kan kek
Terharu...
Tq ayah!!! Tq mak!!!

eh...over pulakkan...hehe
Good Luck semua calon UPSR


No comments: