Duit Kawen Cik Mar

March 07, 2012

apa makna SHARE PARTNER

dunia sekarang tak macam dulu
dulu orang terlalu sanjung erti persahabatan
dari kawan jadi sahabat
dari sahabat jadi Rakan kongsi @ share partner
hanya orang-orang yang dipercayai sahaja boleh menjadi rakan kongsi
kalau tau bisnes ke mana, kerja ke mana
contoh terdekat dah ada
time si A senang & berduit
selalunya si B datang
setiap hari akan nampak batang hidung
tapi bila si A ada masalah kewangan....
si B ibarat wujud dan tak je
sikit tak membantu
walhal si A ada duit sikit pun still ingat si B
malangnya si B tak nampak semua kebaikan tu....
entah la...
dunia hampir kiamat
begini la kehidupan.

 
 

No comments: