Duit Kawen Cik Mar

March 08, 2012

MAC

mood bulan MAC baru datang
bila tengok kalendar, baru perasan dah bulan 3???
aduh...cepat sungguh masa berlalu sekarang ni
pejam celik umur makin meningkat
ada lagi impian dan cita-cita yang tak tercapai
risau dan berdebar menanti hari-hari yang mendatang
(ayat kasi power)
kerja...alhamdulillah dah ada depan mata
even gaji takde la sebesar mana
but mampu la nak sara hidup sikit
kereta...alhamdulillah dah ada untuk masa depan
even hanya kereta buatan Malaysia
but i'm proud with myself
mampu memiliki sesuatu hasil titik peluh sendiri
apa lagi yang cik mar perlukan???
erm...someone special???
terlalu special takde lagi
but yang ada disaat memerlukan itu ada
part tu memang payah sangat-sangat
kita merancang, tapi semua Allah swt yang tentukan
if ada Allah swt tetapkan dia adalah jodoh cik mar nanti
akan terima dengan hati terbuka
kalau tak, kita still perlu mencari empunya diri
but sekarang masih mengejar cita-cita
nak melancong ke 1 tempat
dan menunaikan hajat setiap umat islam untuk ke sana
but i will make sure, my parents will go first.
bye.

No comments: