Duit Kawen Cik Mar

May 03, 2012

berDEBAR dup-dup dap

aicehh...belum pe2 dah senyum
jangan la macam tu
berdebar tau!!!haha
sebut berdebar ni tetiba teringat kat someone
ermm...siapa???
rahsia
yang rahsia tu untuk berdebar yang berbunga-bunga
tapi berdebar sebab takut boleh share
selalu berdebar nak g site PD ok
tambah-tambah kalau de client
Kapten tu la
aduh...soalan dia semua macam peluru berpandu
takdo la nak simpati kat cik mar yang naif ni...hihi
tapi naif ke????haha
pastu dia gemar cari salah cik mar
apo la nasib den ni kan
pastu suka cakap "ingat senang jadi engineer??"
memang la tak senang kapten oiii~~hahaha
jawapan yang cik mar selalu bagi 
"ye...memang susah.patutnya dulu saya amik kos masak-masak je"
pastu dok dapur masak untuk suami & family je
sentap sendiri!!!!hehe

sapo la yang nak jadi suami den ni r
dah la malas, comot, selekeh, gaji tak banyak
pastu GARANG
tapi kan...de statement mengatakan

"perempuan yang GARANG waktu BERCINTA
akan menjadi MANJA setelah berKAHWIN"
seeeeeeeeeeeee.....
sape nak wife MANJA???
sila tapi ON CINTA dan hantar ke 28882....tetttttttttt!!!


meja budak malas tu.

 

 

No comments: