Duit Kawen Cik Mar

May 05, 2012

DUIT

DUIT
sape cakap tak penting???
korang jangan la nak menipu sangat
meh budak tak hipokrit ni nak story ckit....hihi
duit kalau takde boleh pening plus migrain
serabut dan semak
mana nak bayar duit kereta, bagi duit kat mak ayah
bayar bil lagi plus untuk makan hari-hari
dulu time belajar tak pernah kesah pun pasal duit
sebab dapat ptptn
pastu boleh minta kat mak ayah lagi kan
sekarang dah kerja baru terpikir
macam mana la mak ayah berusaha cari duit dulu
anak dah la ramai nak sara
ni cik mar baru sara hidup sendiri pun dah pening
agaknya kena dapat gaji 5k sebulan kot baru cukup
tekanan la....
bos nak gaji~~huhu
APA???
korang sudi nak share duit bagi kat cik mar???
terharu

 
 

No comments: