Duit Kawen Cik Mar

May 16, 2012

Selamat Hari Guru

16 Mei 2012
semua orang dok wish 
SELAMAT HARI GURU
HAPPY TEACHERS DAY
tapi cik mar nak tambah lagi 
SELAMAT HARI PENSYARAH
SELAMAT HARI PENGAJAR
thanks sebab sudi mengajar budak yang tak berapa nak pandai ni
budak yang kadang-kadang blur sendiri...hihi
rindu kot nak ada cikgu mengajar kat depan
pastu cik mar kat belakang dok borak-borak
aishhh....memang tak sopan langsung la kan
but nak buat macam mana
dah tabiat
sepanjang jadi pelajar ni kenangan paling "BEST"
best sangat la kan
kena denda lari 7 pusingan court takraw sebelah hostel budak lelaki
sehabis macho cik mar dengan kawan-kawan lari
warden yang kejam tu....haha
semua akibat main air dalam toilet
tapi okey pe main2 air dalam toilet???
takkan la nak baca buku plak dalam toilet
sah warden tu datang bulan ketika kejadian.....hehe
lagi 1, kes kena rotan tapak kaki sebab ponteng prep
bijak pandai sangat la tu
akhir kata PADAN MUKA ko mar
nasib baik semua tu mak dgn ayah tak tau....haha
ok la....
SELAMAT HARI RABU
baru dapat duit tadi dan dah abih separuh.
bijak...bijak....


alhamdulillah tercapai hajat buat degree. semua cikgu2 punya pasal =)



No comments: