Duit Kawen Cik Mar

July 01, 2012

BAIK sangat ke AWAK tu???

EMO entri ok
sila bertahan tuk terus membaca wahai reader
kalau tak just usha gambar cik mar je
(bajet!!!hehe)
story tentang seseorang yang berasa sangat BAGUS
kenapa perlu ada sifat BERLAGAK???
awak tu dah la orang tua
cuba menggunakan kata-kata yang baik pada orang yang lebih MUDA
apa???? ingat my mom tu budak kecik ke???
paling pantang bila dapat tau ada orang bercakap kasar dengan mak
tak guna nampak luaran je baik tapi sebenarnye
macam..........................
paham-paham sendiri la.
BENCI.



No comments: