Duit Kawen Cik Mar

July 10, 2012

Flower Mood

hai....
sekarang post entri semua dah tak ikut time
sekadar ikut suka kan
meh nak story cikit
cik mar dapat
FLOWER....haha
actually second flower in my life
cik mar bukan la si penggemar flower
kalau bear mungkin
sangat SUKA!!!!
tapi dah orang bagi bunga tak kan nak tolak
1st flower ex-bf bagi dulu
thanks yer.
and 2nd flower dapat dari kapten yang garang tu
tak percayakan???
kapten yang suka tanya soalan2 maut
tadaaaaaa......hahaha


even hanya hibiscus, cik mar tetap hargai
nak tau sebab ape???
sebab kapten petik bunga kat site yang cik mar jaga....haha
suka hati dia je kan, nanti mati pokok tu membebel
walau pun dia takkan baca entri cik mar ni
tetap nak bagi ucapan cikit dekat beliau

"Thanks encik banyak bagi tunjuk ajar.
actually banyak marah2 dan kondem saya la...haha
pasni jgn risau, dah takde orang nak melawan ckp encik lagi
sebab saya pun dah nak tukar company. semoga encik sukses 
selalu yer dan jangan la buat muka annoying tu lagi.
menyampah plak tengok!!!!haha"

ok.BYE


1 comment:

Qu azniza ;) said...

amboi bnyk nye kuceng hihi......