Duit Kawen Cik Mar

July 11, 2012

Petshop

hai....
rindu kamu semua (bajet!!!)
korang tengah buat pe tu???
mesti berblog sambil berfacebook
perkara biasa sekarang ni
walaupun facebook dah makin membosankan tapi
tetap nak amik tau status yang orang lain POST
haha...kantoi
korang, meh cik mar nak share hobi baru cik mar
"usha ubat @ vitamin untuk baby2 di rumah"
ni la baby-baby

tido bergelimpangan dalam rumah
seperti mangsa-mangsa kebakaran plak diaorang ni
kalau korang pun suka bela kucing
boleh la usha segala macam vitamin dan ubat-ubat untuk diaorang 
dekat 
bukan setakat tu je
siap ada jual kucing yang comel-comel
sentiasa buat cik mar geram.
ok la korang...
BYE


No comments: