Duit Kawen Cik Mar

November 24, 2012

Kegilaan

hai... 
selamat berhujung minggu
kadang-kadang hidup rasa blur bila cuti
sebab sepanjang masa hidup dengan kerja
work loads semakin bertambah
ermmm.....
kalau kawen mesti dah tak payah pikir pasal kerja
jadi suri rumah sepenuh masa kan???hahaha
*berangan tak sudah
meh cik mar nak story
tentang KEGILAAN diri sendiri...haha
baru-baru ni cik mar de meeting with iwk damansara
after meeting pegi site kat area gombak
alang-alang sampai gombak terus contact mmber, Ein
ajak kuar lunch sama-sama
so cik mar park kete dekat Petronas area Sri Gombak
terus naik kete Ein ke giant Gombak dan makan-makan
lepas tu jalan-jalan cuci mata
tetiba... cik mar dan Ein tergelak bila nampak

see....
apa korang nampak???
sah mereng budak ni boleh pakai kasut sebelah lain
nasib time pegi meting pakai kasut yang betul.

kesimpulan dari kejadian tersebut :

1- sila pastikan hanya ada sepasang kasut dalam kete
2- sila pastikan jangan tanggal kasut time drive, nanti mula la main sarung je
3- sebelum keluar kereta, tengok dulu kasut yang korang pakai!!!!


1 comment:

Capital A said...

hahaha ,semart la .trend baru tu ...