Duit Kawen Cik Mar

January 04, 2013

Cameron Highland

uittt...
thanks sudi singgah kat sini ey....hehe
cik mar nak share sikit about my holiday
actually siblings trip.....hahaha
tapi ni tahun lepas punya trip!!!hihi
maaf la terlewat update sebab tau takde sape nak amik tau pun
ok, back to the story
trip pegi Cameron Highland ni time 3 disember 2012
pegi dengan akak-akak, adik dan anak-anak buah
bila di totalkan semua 10 orang
4 dewasa dan 6 kanak-kanak...hehe
kami pergi dengan sebuah Alza
dah kata besar kan...so sumbat selagi mampu
kami stay dekat ROSSA PASSADENA

hotel selesa dan perkhidmatan bagus
lokasi terletak dekat brinchang
cik mar nak bagi nasihat pada korang kalau cari
hotel better dekat area brinchang tau
coz dekat dengan pasar malam....hahaha
tiap-tiap malam cik mar berjalan kaki je pegi pasar malam cari
STRAWBERI COKLAT
bila balik dari pasar malam mula la adegan bercerita
start la semua duduk atas katil dan kerumun cik mar dan akak-akak
actually anak-anak buah la yang kerumun
kami cerita pasal bertapa bertuahnya anak-anak sekarang
nak apa, semua boleh dapat.
zaman kami kanak-kanak terpaksa pendam sebab tau gaji ayah tak besar
dan kami 6 beradik masih bersekolah.
banyak tempat kami lawat sepanjang di cameron highland
berjalan sakan sebab takde encik-encik lelaki dewasa...haha
next entri cik mar cite pasal tempat yang kami lawati yer.
bye.

No comments: