Duit Kawen Cik Mar

March 01, 2013

Ramai sangat!!!

hah...apa yang ramai sangat tu kan
but memang ramai pun
terlalu ramai
terlalu ramai kawan-kawan yang dah kawen...hihi
tahniah korang
tumpang bahagia tengok korang happy
cik mar lagi happy sebab dapat travel pegi tempat orang
tahun ni je dah pegi pantai timur untuk wedding 
noddy @ diyana
berfoto-foto dengan pengantin


 untuk wedding noddy ni cik mar pegi dengan ein dari KL
lepas tu tunggu member2 dari johor dekat plaza tol gambang
tapi perjalanan memang mencabar
sebab gerak di malam hari
tau dek mak memang cari nahas la
kami sampai Paka, Terengganu seawal pukul 6.30 pagi
hah....dapat agak tak pukul berapa gerak???
siap tido kejap dekat hentian rehat temerloh!!!haha
wish for puan noddy @ diyana
"semoga bahagia hingga ke akhir hayat ye kawan"
"i'm happy for u...muahhhh"
 

No comments: