Duit Kawen Cik Mar

May 24, 2013

Vietnam Aku Datang


perh...tajuk entri nak macam good-good
korang rasa menyampah???
sila kan...sape la kita ni (sentap sendiri)
ok...now nak story about company trip ke Vietnam
happy sangat coz dapat berilek-rileks selama 4 ari 3 malam
tak dapat call about works...so HEAVEN ok
nikmatnya tak dapat nak diungkap dengan kata-kata
Flight ke Vietnam ada 2 Trip
cik mar seperti biasa mesti la second trip
dah kata engineer hingusan so mana layak 1st trip....haha
padahal 1st trip tu untuk orang yang bagi nama dulu untuk ke Vietnam
cik mar kira lewat gak la bagi nama sebab bajet HOTTTT
seperti biasa naik flight kat LCCT
erm...berdebar jugak sebab ni 1st time nak pegi negara orang
tapi dalam berdebar tu excited jugak

muka-muka excited
ok...nanti sambung cite dah dekat vietnam ek.
ada keje plak...haha
BYE



No comments: