Duit Kawen Cik Mar

June 27, 2013

Saat Mengarut

hii reader...
hari ni cik mar macam nak buat luahan perasaan sikit
perjalanan hidup kita semakin hari semakin sampai ke kemuncak
dulu masa zaman kecik-kecik tak sabar nak dewasa
erm...now bila dah dewasa mula la nak jadi budak-budak
tak perlu lagi fikir tentang kerja, duit, kawin and whatever la
hanya perlu belajar, main, tido dan gembira
betul la orang selalu cakap benda yang dah lepas tu
kadang-kadang banyak kenangannya
so miss my student life
just lalui semuanya dengan kawan-kawan 
dan lecture
andai ada pintu doraemon...
nak sangat pergi diploma life
terlalu banyak yang manis di situ
first time belajar hidup berdikari dan kehidupan yang sebenar
akan cik mar hargai semua yang ada
akan cik mar jaga hati semua yang ada
akan cik mar cuba menggembirakan semua orang
tapi....
cik mar sedar
masa tak kan dapat berputar ke belakang
mungkin ada banyak kebahagiaan dan kejayaan di depan
cepat atau lambat sahaja peluang itu datang
walau apa pun
cik mar bersyukur atas apa yang cik mar miliki dan lalui
Allah swt sentiasa ada bersama hambanya
selagi kita memerlukan NYA
insha ALLAH.
 

 

No comments: