Duit Kawen Cik Mar

August 12, 2013

Selamat Hari Raya Aidilfitri

bersyukur sebab kerajinan sedang datang
entah apa masalah cik mar pun tak sure sebab penyakit malas update
blog makin menjadi-jadi.
kadang-kadang tu just lalu pastu chowwww....hihi
sangat sombong
mentang-mentang la sedang belajar menjadi ikhlas BEKERJA!!!haha
erm...actually cik mar nak wish 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
bermakna sebulan sudah kita berpuasa kan
korang puasa penuh tak???
yang perempuan memang kita dah tau jawapan tapi yang lelaki itu???
amboiiii...tersipu-sipu malu plak
goli den
if korang sakit dan ada masalah yang tak dapat dielakkan
ok...boleh diterima ye kawan2.
Raya tahun ni sama macam tahun-tahun yang lepas
balik kampung PERAK
even arwah tok dengan nenek dah takde
kita tetap balik kampung yang jauh ok.
Selamat Bercuti Korang!!!

No comments: