Duit Kawen Cik Mar

March 13, 2014

SABAH Vacation PART 2

haiiii....
jom sambung story mory from SABAH Vacation ni
kalau korang rajin pegi la baca entri from part 1 tu ok.
untuk the next days cik mar dan member-member actually dah penat
penat kat Pulau semalam tak hilang lagi
actually dalam tentatif adalah 2 hari ke pulau
tapi disebabkan dah abih tapau 3 Pulau sekali gus so hari berikutnya hanya ronda-ronda
dan amik angin di Bandar Kota Kinabalu
untuk pengetahuan korang
setiap Ahad ada Pasar dengan Gaya Street
sama macam petaling street la...haha
dekat sini ada macam-macam cenderahati ada
rambang mata dan rambang poket ok
jom cuci mata jap


liplap liplap tau mata tengok... 
kalau tak fikirkan pasal kos sara hidup memang dah rembat semua ni!!!haha








baju-baju pun banyak jual di sini
tapi korang kena bijak memilih ok
sebab ada certain kedai...korang boleh dapat baju dengan harga RM15 je 
untuk kualiti yang baik.
dan ada kedai yang jual sampai RM25.
see...jauh sangat beza dia.
orang perempuan ni kan suka survey dulu so better korang survey 
dan jangan terus nak membeli
buat pilihan yang bijak
lagi 1 pesanan...setiap malam minggu akan ada pasar malam dekat area Kampung Air
actually betul-betul sebelah hotel yang cik mar tinggal
hah...lagi 1 pesanan. tak payah la pegi membazirkan duit sangat dekat Pasar Filipina tu
sebab harga dekat sana lagi mahal la.
tak tipu...haha
ok...nanti sambung next entri!!!


1 comment:

Ida said...

ok cik mar.noted! :p