Duit Kawen Cik Mar

July 22, 2014

BAMBAM








semenjak balik duduk bertapa kat opis ni kehidupan agak lapang sikit
so boleh la ber"update2" dekat blog tercinta
now dekat rumah dah de new kitten
baby pada lily dan bulat
amboiii dekat setahun la baru nak bunting ek lily
dulu lily dah pernah bunting dan beranak
tapi maybe anak-anak dia tak cukup bulan kot
terus tiga-tiga mati tau
giler frust tak dapat menatap tahap kecomelan diaorang
untuk yang kali ni lily dapat 2 baby
but sekor mati so tinggal si OREO sahaja
erm...xpe la janji ada zuriat yang di tinggalkan
actually OREO ni betina but garang ok
maybe dia masih takut-takut lagi
tapi bila dapat makanan punya la kusyuk!!!
siap jilat-jilat bekas makanan
Lily pun macam budak-budak sebab suka nak berebut dengan OREO
padahal anak sendiri kot
tak matang betul!!!haha

Bambam comey yang tido pun tetap COMEL

Buat muka GARANG dia tu. dah la landing dekat tempat makanan
Bambam kesayangan!!!

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)